بهترین قرنیز برای خلاص شدن از قرنیز سنگی و سرامیکی !

 

متریال های جایگزین برای قرنیز سنگی 

 

قرنیز یکی از عناصر دکوراسیون داخلی است که معمولا در قسمت پایین دیوار جایی که دیوار با سطح زمین طلاقی دارد نصب می شود که این قرنیز ها از جنس هایی مختلفی مثل سنگ ، سرامیک ، پی وی سی و چوبی ساخته می شوند.

قرنیز ها علاوه بر زیبایی کاربردهای دیگری نیز دارند.از مهم ترین دلایل استفاده از قرنیز در دکوراسیون داخلی می توان به محافظت از دیوار در برابر نم زدگی ، پنهان کردن تاسیسات و سیم کشی ساختمان اشاره کرد اما مهمترین دلیل استفاده از قرنیز زیبایی بصری خاصی است که به محیط می دهد.قرنیز با جدا کردن کف ساختمان و دیوار به انسجام و زیبایی بیشتر محیط کمک می کند.

قرنیز سنگی و جایگزین های آن

موضوع اصلی این مقاله در مورد قرنیز سنگی و متریال های جایگزین کردن این قرنیز است.

قرنیز سنگی در دکوراسیون داخلی جایگاه ویژه ای داشته و در سالیان متمادی مورد استفاده قرار گرفته است اما هر محصولی در صنعت دکوراسیون داخلی عمری دارد و با متریال های جدید و به روز تر جایگزین می شود. قرنیز سنگی یا سرامیکی به دلیل معایب زیاد و از همه مهمتر قدیمی شدن، دیگر انتخاب مناسبی برای استفاده در  دکوراسیون داخلی نیست و مردم به فکر جایگزین کردن آن افتاده اند.

در ادامه سعی می کنیم تا متریال های مختلف که شما می توانید با استفاده از آن قرنیز سنگی یا سرامیکی خود را تعویض کنید و یا شکل متفاوتی به آن ببخشید را بررسی کنیم.

این محصولات شامل برچسب قرنیز، قرنیز فومی ، قرنیز پی وی سی و قرنیز چوبی می شوند که طیف گسترده ای از رنگ و طرح را شامل می شوند حال ما سعی می کنیم در این مقاله هر مورد از این محصولات را بررسی کنیم تا به شما در انتخاب جایگزینی برای قرنیز سنگی یا قرنیز سرامیکی کمک کنیم.

 

برچسب قرنیز 

برچسب یا استیکر قرنیز یکی از محصولاتی است که شما می توانید با استفاده از آن قرنیز سنگی خود را تعویض کنید یا به اصطلاح قرنیز سنگی یا قرنیز سرامیکی خود را کاور کنید.برای نصب ای محصول شما نیازی به کندن قرنیز خود ندارید و به راحتی می توانید برچسب قرنیز را روی قرنیز فعلی خود نصب کنید.برچسب قرنیز تقریبا کم هزینه ترین راه برای کاور کردن قرنیز سنگی است که نیازی به نصاب حرفه ای ندارد و شما می توانید به راحتی خودتان این محصول را نصب کنید.برچسب قرنیز در طرح ها و رنگ های مختلف مثل سفید ، طوسی ، مشکی ، قهوه ای ،طرح چوب و … تولید شده است که شما می توانید با توجه به سلیقه و طرح دکوراسیون منزل یا محل کار خود این محصول را انتخاب کنید.

برچسب قرنیز فقط برای نصب روی قرنیز های سنگی نیست و شما می توانید با استفاده از این محصول پاخوریا تاج کابینت خود را نیز تغییر دهید و رنگ آن را متناسب با سبک کابینت خود تغییر دهید تا جلوه جدیدی به آشپزخانه خود بدهید.

مهمترین و اصلی ترین دلیل استفاده از برچسب قرنیز هزینه اقتصادی آن است یعنی ارزان ترین راه برای کاور کردن قرنیز سنگی یا قرنیز سرامیکی استفاده از برچسب قرنیز می باشد و شما می توانید با کمترین هزینه بخش مهمی از دکوراسیون داخلی خود را تغییر دهید. 

 

رنگ برچسب قرنیز
 برچسب قرنیز رنگ های گوناگونی دارد که شما می توانید با سلیقه خود انتخاب کنید از جمله پرطرفدارترین رنگ ها در برچسب قرنیز می توان به قرنیز های رنگ چوب اشاره کرد که تا حدودی می تواند حس قرنیز های چوبی را تداعی کنند. برچسب قرنیز رنگ چوب شامل رنگ های کرم ، قهوه ای روشن ، قهوه ای تیره ، طوسی روشن ، طوسی تیره ، مشکی می شوند.

 

 ابعاد برچسب قرنیز

برچسب قرنیز بنا به قرنیز های سنگی یا قرنیز های سرامیکی تولید می شود که شامل ابعاد 8،9،10 تا حدود 15 سانت می شود.البته توجه داشته باشید که این ابعاد فقط عرض برچسب قرنیز می باشد و طول این محصول عموما بین 15 تا 25 متر می شود که شما بنا به ابعاد قرنیز خود می توانید از این محصول استفاده کنید.

نحوه نصب برچسب قرنیز

 برچسب قرنیز محصولی است که به صورت پشت چسب دار تولید شده پس شما برای نصب آن نیازی به تهیه چسب خاصی ندارید.برای نصب برچسب قرنیز کافیست رول خریداری شده را باز کنید و 10 سانت بلندتر از قرنیز خود ببرید سپس با کندن قسمت پشتی این محصول به آرامی می توانید با یک وسیله مثل کاردک و یا یک کارت بانکی برچسب قرنیز خود را نصب کنید.

 

مزایا و معایب برچسب قرنیز 

 اگر بخواهیم مزایا و معایب استفاده از برچسب قرنیز را بررسی کنیم میتوانیم به چند نکته مهم اشاره کنیم.همان طور که در قسمت بالا اشاره کردیم مهمترین ویژگی برچسب قرنیز قیمت مناسب آن است. از مزایای دیگر این محصول می توان به سرعت نصب و عدم نیاز به نصاب اشاره کرد اما نصب و اجرای این محصول معایبی نیز دارد. در هنگام نصب برچسب قرنیز هر اندازه که تلاش کنید چروک هایی را در سطح محصول مشاهده خواهید کرد که بعد از نصب چاره ای برای رفع آنان نیست و فقط با دقت در نصب می توانید این چروک ها را کمتر کنید.یکی دیگر از معایب مربوط به جنس آن است.شاید این محصول در برابر آب مقاوم باشد اما نباید فراموش کرد که در برابر ضربه و خط و خش مقاوم نیست و اگر ضربه ای بخورد به راحتی پاره می شود و از زیبایی آن کاسته می شود.

پس به طور خلاصه می توانیم بگوییم که :


 

  • قیمت ارزان ، سرعت نصب بالا و عدم نیاز به نصاب حرفه ای از مزایای برچسب قرنیز به شمار می رود.

     
  • چروک شدن و عدم مقاومت در برابر خط و خش و ضربه از معایب برچسب قرنیز محسوب می شود.

 

در نظر داشته باشید که نصب برچسب قرنیز صرفا یک راه سریع و ارزان برای کاور کردن روی قرنیزهای قدیمی است ولی بهترین محصول برای این کار نیست.

 

قرنیز فومی 

قرنیز فومی یک محصول از جنس فوم و پلاستیک با ضخامت حدودی 3 تا 5 میل است که در طرح ها و رنگ های مختلف تولید شده است.این محصول مانند برچسب قرنیز به صورت پشت چسب دار است و ابزاری برای پوشاندن قرنیز های قدیمی می باشد.قرنیز فومی برخلاف برچسب قرنیز تنوع کمتری در ابعاد دارد و در ابعاد 8،9،10 و طول 2.2 متر تولید شده است.قرنیز فومی برخلاف برچسب قرنیز برجسته است و شباهت بیشتری به قرنیز چوبی و قرنیز پی وی سی دارد.

قرنیز فومی نیز مانند برچسب قرنیز در رنگ های متنوعی مثل سفید ، کرم ، طوسی ، قهوه ای ، پتینه سفید کرم و چند رنگ پتینه ای دیگر تولید شده است که بنا به سلیقه و سبک دکوراسیون شما قابل استفاده است.قرنیز های فومی را می توانید علاوه بر ابزاری برای پوشاندن قرنیز های قدیمی به صورت جدا به عنوان قرنیز استفاده کنید زیرا بر خلاف برچسب قرنیز به دلیل داشتن برجستگی مناسب به تنهایی می تواند قابل استفاده و جذاب باشد.

 

ابعاد و رنگ قرنیز فومی 

قرنیز فومی عمدتا در ابعاد 8 سانتی متر عرض و 220 سانتی متر طول می شود و رنگ های سفید ، کرم ،طوسی ، قهوه ای و ترکیب چند رنگ پتینه ای تولید شده که پرطرفدارترین رنگ آن رنگ های پتینه ای این محصول می باشد که با اکثریت طرح های دکوراسیون داخلی همخوانی دارد.

 

نحوه نصب قرنیز فومی 

 برای نصب این قرنیز ها شما نیاز به لوازم خاصی ندارید و فقط کافی است تا کمی حوصله به خرج بدهید.قرنیز فومی ابعاد استانداردی دارد پس فقط کافی است تا قسمت پشت قرنیز فومی را جدا کنید تا به برچسب زیرین برسین سپس رول قرنیز را به آرامی باز کنید و قرنیز فومی را به دیوار یا قرنیز سنگی یا سرامیکی خود بچسبانید.قسمت های که برآمدگی یا ستون دارد باید به کمک کاتر پشت قرنیز فومی را برش بدهید تا به خوبی دور ستون یا برآمدگی ها بچرخد.

 

مزایا و معایب قرنیز فومی 

مانند هر محصول دیگری ، قرنیز فومی نیز مزایا و معایبی دارد.از مزایای قرنیز فومی می توان به قیمت ارزان و نصب راحت اشاره کرد.قرنیز فومی بعد از برچسب قرنیز ارزان ترین محصولی است که می توانید به عنوان قرنیز استفاده کنید یا از آن برای پوشاندن قرنیز سنگی قدیمی استفاده کنید.

اگر بخواهیم از معایب قرنیز فومی بگوییم باید به بالا پایین شدن در هنگام نصب اشاره کنیم یعنی ممکن است به دلیل شیب دیوار، قرنیز فومی در یک خط مستقیم نصب نشود و زمانی که از دور آن را میبینید حالت موج به وجود آمده باشد.از دیگر معایب قرنیز فومی طول کوتاه این محصول می باشد مثلا فرض کنید دیوار شما 5 تا 6 متر است ولی قرنیز فومی طولی 2 متری دارد به این ترتیب شما بعد از نصب ، درز های این محصول بر روی دیوار را به راحتی مشاهده خواهید کرد.

پس به طور خلاصه می توانیم بگوییم که :

قیمت ارزان و نصب راحت از مزایای قرنیز فومی و نصب موجی شکل و درز داشتن بعد از نصب از معایب این محصول محسوب می شود.

 

قرنیز پی وی سی 

قرنیز پی وی سی هم مانند موارد بالا یکی از روش های جایگزین کردن و یا پوشاندن قرنیز های سنگی قدیمی ست.قرنیز پی وی سی یکی از پرطرفدارترین و پرکاربردترین قرنیز هاست که در ابعاد 7 تا 15 سانتی عرض و 280 تا 300 سانتی متر طول تولید می شود.جنس این محصول همان طور که از اسمش پیداست پی وی سی فشرده شده است که در آخر یک لایه روکش دکوراتیو بر روی آن کشیده می شود.این محصول بهترین جایگزین برای قرنیز های قدیمی است.برای نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی باید به مواردی از جمله سایز قرنیز سنگی و ضخامت قرنیز خود توجه کنید.

نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی به راحتی توسط نصاب انجام می شود و شما بدون داشتن ابزار نصب و تجربه کافی نمی توانید قرنیز پی وی سی را روی قرنیز سنگی نصب کنید.

قرنیز پی وی سی دارای شکل برآمده در قسمت پایینی است و همین ویژگی به شما در فرآیند نصب کمک می کند.نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی به دلیل داشتن برآمدگی به راحتی انجام می شود و همین برآمدگی باعث می شود تا قرنیز سنگی شما به کلی پوشیده شود و دیگر اثری از آن باقی نماند .در هنگام انتخاب و سفارش قرنیز پی وی سی باید توجه داشته باشید که ارتفاع قرنیز پی وی سی باید از ارتفاع قرنیز سنگی شما بلندتر باشد تا نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی به درستی انجام شود و زیبایی و جلوه خود را به طور کامل داشته باشد.

در نظر داشته باشید که می توانید قرنیز پی وی سی را به صورت جدا نصب کنید و حتما لازم نیست تا قرنیز پی وی سی را روی قرنیز سنگی نصب کنید اما بهتر است بدانید اگر قصد دارید قرنیز پی وی سی را به صورت تکی و مستقیم بر روی دیوار نصب کنید لازم است تا قرنیز سنگی خود را به صورت کامل جدا کنید و پس از کندن قرنیزهای سنگی قسمت آسیب دیده دیوار را با باقی دیوار همتراز کنید.برای اینکه این کار را انجام بدهید باید از گچ یا بتونه استفاده کنید تا بتوانید قرنیز پی وی سی را به درستی نصب کنید پس برای اینکه از طولانی شدن فرآیند نصب و کثیف شدن منزل یا محل کار خود جلوگیری کنید بهتر است قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی نصب کنید و از نتیجه کار خود لذت ببرید.

 

ابعاد و رنگ قرنیز پی وی سی 

 قرنیز پی وی سی ابعاد 7 تا 15 سانتی عرض و حدود 3 متر طول دارد و در طرح های مختلف مثل کلاسیک و مدرن در رنگ های بسیار متنوعی مثل سفید ، طوسی ،قهوه ای روشن ،قهوه ای سوخته ، طرح سنگ در تگ های سفید ، مشکی و طوسی ، مدل های گوناگونی از طرح های چوبی مانند راش ، افرا ، ساچ ،ماهگونی و .. تولید شده است.

قرنیز های پی وی سی به علت داشتن این رنگ های زیبا و ساختار مقاوم پرطرفدارترین گزینه برای نصب روی قرنیز سنگی می باشند.قرنیزهای پی وی سی سفید مناسب خانه های مدرن و کلاسیک است و اگر میخواهید حس گرمای منحصر به فردی به خانه خود ببخشید باید به سراغ رنگ های طرح چوب قرنیز پی وی سی بروید.

قرنیز پی وی سی نزدیکترین مدل به قرنیز های چوبی است و اگر می خواهید از قرنیزهای چوبی استفاده کنید اما بابت نگهداری قرنیز چوبی نگران هستید بهترین گزینه برای شما نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی است.

 

نحوه نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی  

نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی باید به وسیله نصاب حرفه ای صورت بگیرد.حساسیت در نصب این قرنیز بالاست پس بهتر است تا از یک نصاب حرفه ای و با سابقه کمک بگیرید تا همه چیز به درستی انجام شود تا شما از نتیجه کار لذت ببرید.تنها موردی که باید به آن توجه داشته باشید سایز قرنیز پی وی سی است.برای نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی باید سایز قرنیز پی وی سی به درستی انجام شود تا نتیجه کار عالی باشد.

یکی از موارد دیگری که باید درهنگام نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی یا نصب قرنیز پی وی سی توجه کنید این است که اگر رنگ قرنیزی که انتخاب کرده اید روشن است بهتر است تا از نصاب خود بخواهید به جای استفاده از میخ از چسب آکواریوم و چسب 123 استفاده کند تا زیبایی قرنیز دوچندان شود.

پس به طور خلاصه باید بگوییم که :

-برای نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی باید از نصاب حرفه ای کمک بگیرید.

-در هنگام سفارش به سایز قرنیز خود دقت کنید تا قرنیز شما از قرنیز قبلی بلندتر باشد.

-اگر قرنیز انتخابی شما روشن است بهتر است از چسب آکواریوم با جای میخ استفاده کنید.

 

مزایا و معایب نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی 

اگر بخواهیم در مورد مزایا و معایب نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی بگوییم باید اعتراف کنیم که قرنیز پی وی سی و قرنیز چوبی بهترین جایگزین برای قرنیزهای سنگی قدیمی هستند و نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی بهترین گزینه شماست زیرا قرنیز پی وی سی ضد آب است پس نگران آسیب دیدن آن در برابر آب نباشید.قرنیز پی وی سی نیاز به نگهداری خاصی ندارد همچنین در برابر حشرات مقاوم است پس به راحتی می توانیم بگوییم که قرنیز پی وی سی بهترین جایگزین برای قرنیزهای سنگی قدیمی است.

مزایا قرنیزهای پی وی سی عبارت است از : 

  • ضد آب هستند .
  • دارای مقاومت بالایی است.
  • دارای تنوع در رنگ و مدل هستند.
  • قابلیت نصب آسان دارند.
  • قابلیت نگهداری آسان دارند.
  • مقرون به صرفه هسنتد.
  • قابلیت تعمیردارند.
  • در برابر حشرات مقاوم هستند.

پس نتیجه می گیریم که نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی بهترین گزینه برای شما در هنگام بازسازی و نوسازی ساختمان است مگر اینکه علاقه زیادی بعه استفاده از قرنیز چوبی داشته باشید که در قسمت پایین سعی می کنیم نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی را بررسی کنیم.

 

قرنیز چوبی

قرنیز چوبی نیز یکی از انواع قرنیزها است که از گذشته تا به امروز جایگاه ویژه ای در صنعت دکوراسیون داخلی داشته است که از چوب طبیعی یا فرآورده های چوبی مثل mdf ساخته می شود.قرنیز چوبی نیز مانند قرنیز پی وی سی در ابعاد 7 تا 15 سانتی متر عرض و طول 3 و 3.66 متر تولید می شود و به دلیل زیبایی خاص ، دوام و تنوع در مدل و رنگ گزینه محبوب و جذابی برای استفاده در دکوراسیون داخلی است.قرنیز چوبی علاوه بر ابعاد در نحوه تراش نیز متنوع است و شما می توانید مدلی که در نظر دارید را از بین رنگ ها و طرح های مختلف آن انتخاب کنید.

نصب قرنیز چوبی روی قرنیز به راحتی مانند نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی انجام می شود و تنها نکته مهم دقت در انتخاب سایز برای نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی است به گونه ای که ارتفاع قرنیز چوبی باید بلندتر از قرنیز سنگی باشد تا پایه آن به راحتی روی قرنیز سنگی بنشیند و قرنیز سنگی را به طور کامل بپوشاند. انتخاب بین قرنیز پی وی سی و قرنیز چوبی بنا به سلیقه شما می باشد و در کل تفاوتی با یکدیگر ندارند پس نصب قرنیز روی قرنیز سنگی نیز می تواند انتخاب مناسبی برای جایگزین کردن و یا پوشاندن قرنیز قدیمی شما باشد.قرنیز چوبی در دکوراسیون داخلی پیشینه طولانی دارد و اگر به چوب و استفاده از آن در دکوراسیون داخلی علاقه مندید ، قرنیز چوبی یا mdf بهترین گزینه برای شماست.

قرنیز چوبی با انواع سبک های دکوراسیون داخلی همخوانی دارد و شما در سبک دکوراسیون مدرن یا کلاسیک می توانید از این قرنیز استفاده کنید و از زیبایی بی نظیر آن در منزل خود لذت ببرید.

ابعاد و رنگ قرنیز چوبی 

قرنیز چوبی همان طور که در قسمت بالا اشاره کردیم ابعاد حدودی 7 تا 15 سانتی عرض و 3 تا 3.66 متر طول دارد.قرنیز چوبی در رنگ های مختلف موجود است البته تنوع رنگ کمتری نسبت به قرنیز پی وی سی دارد و تمامی رنگ های آن برگرفته از رنگ چوبی می باشند.از مهمترین رنگ های قرنیز چوبی می توان به رنگ سفید و رنگ خاکستری که در سبک مدرن ، قهوه ای روشن و تیره که بیشتر در سبک کلاسیک کاربرد دارد اشاره کرد.

در صنعت دکوراسیون امروزی مردم به سراغ رنگ های فانتزی و شاد تری رفته اند پس تولیدکنندگان سعی کرده اند تا با اضافه کردن رنگ های خاص به قرنیز چوبی نیاز مشتریان را رفع کنند و قرنیز چوبی را در رنگ های فانتزی مثل سبز و زرد و .. تولید کرده اند تا در هنگام انتخاب قرنیز و نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی دست شما برای انتخاب باز باشد.

نحوه نصب چوبی روی قرنیز سنگی

در کل نصب قرنیز چوبی به همراه میخ انجام می شود اما برای نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی بهتر است از چسب استفاده شود تا قرنیز چوبی به خوبی روی قرنیز قدیمی نصب شود.برای این کار می توانید از چسب آکواریوم و یا چسب پلی اورتان استفاده کنید تا خیالتان بابت نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی راحت باشد.نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی نیاز به درزگیری بعد از نصب دارد.قرنیز چوبی به دلیل داشتن ضخامت بیشتر نسبت به سایر قرنیز ها ، نیاز به درزگیری دارد تا فرآیند نصب به درستی و کامل باشد.البته فراموش نکنید که نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی نیاز به نصاب با سابقه و حرفه ای دارد تا نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی به درستی انجام شود تا شما از نتیجه کار و جلوه ای که قرنیز چوبی به دکوراسیون شما داده است لذت ببرید.

مزایا و معایب نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی 

نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی مزایا و معایبی دارد.از مزایای نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی می توان به ایجاد ظاهری زیبا ، عایق بودن ،استحکام بالای قرنیز چوبی نسبت به سایر قرنیز ها اشاره کرد.نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی علاوه بر اینکه می تواند زیبایی محیط را دو چندان کند باعث ایجاد لایه ای عایق می شود اما در مقابل معایبی نیز دارد.قرنیز چوبی نسبت به سایر قرنیز ها گران بوده و این گرانی به دلیل ارزش بالای چوب استفاده شده در این متریال می باشد همچنین باید در نظر داشته باشید که قرنیز چوبی به طور کلی نسبت به حرارت و رطوبت مقاوم نیست اما با نگهداری درست می توانید تا هر وقت که بخواهید از قرنیز چوبی استفاده کنید و از زیبایی آن لذت ببرید.

 

خلاصه تمامی مطالب بالا به این نتیجه می رسد که 

- برای پوشاندن قرنیز سنگی بهتر است دست به تخریب قرنیز خود نزنید و از متریال های مناسب مثل برچسب قرنیز ، قرنیز فومی ، قرنیز پی وی سی و قرنیز چوبی استفاده کنید.

- برچسب قرنیز و قرنیز فومی یک انتخاب همیشگی نیست و بهتر است برای کاهش هزینه ها به یکباره به سراغ نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی و نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی بروید.

- قرنیز پی وی سی و قرنیز تفاوت های زیادی با هم ندارند و عمدتا در رنگ ها با هم یکسان هستند و تفاوت بنیادی آن ها در جنس آن ها است.

- نصب قرنیز چوبی روی قرنیز سنگی بهتر است با چسب باشد و اندازه آن از قرنیز سنگی قدیمی بلندتر باشد.

- نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی نیز بهتر است مانند قرنیز چوبی با چسب باشد و ارتفاع آن بلندتر از قرنیز سنگی باشد.

- انتخاب بین نصب قرنیز چوبی روی قرنیز و یا نصب قرنیز پی وی سی روی قرنیز سنگی به سلیقه شما وابسته است.

- در هزینه تمام شده جایگزین کردن و یا پوشاندن قرنیز سنگی به ترتیب قرنیز چوبی >قرنیز پی وی سی >قرنیز فومی >برچسب قرنیز می باشد.

 

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش